taxi@gptaxiverzekeringen.nl
(026) 30 30 427

offerte aanvraag

​Bel 026 30 30 427


WhatsApp

​Geldersch Pakhuys Taxiverzekeringen

Geldersch Pakhuys Taxiverzekeringen heeft al sinds 2011 een collectief wagenparkcontract uitsluitend alleen ten behoeve van taxi’s. Wij vinden het heel belangrijk dat er naast De Vereende nog een reguliere verzekeraar in Nederland actief is die taxi’s op een normale wijze kan en wil verzekeren. Daarom is het voor ons essentieel dat wij uitsluitend goede taxichauffeurs als klant willen begroeten.


​Zij zorgen er samen met ons voor dat de verzekeringspremies voor taxiverzekeringen betaalbaar blijven. Dit doen wij onder andere door scherp op het schadeverloop te letten en in te grijpen als dit nodig is.


​In onze taxiverzekering zijn de dekkingen ongevallen- en schade voor inzittenden standaard inbegrepen. Ook maakt de rechtsbijstand dekking een onderdeel uit van onze taxiverzekering. Hierdoor zijn wij in staat om schades die onze taxichauffeurs oplopen als gevolg van een aansprakelijke tegenpartij kosteloos te verhalen. Wij hebben hiervoor onze eigen schadeverhaalservice. Ook letselschades worden door onze professionals voor u als taxiondernemer gratis verhaald.


​Niet alleen de individuele taxichauffeur, maar ook wagenparken kunnen bij ons terecht voor een goede en eerlijke premie. Wij kijken hierbij onder andere naar het schadeverloop. Hoe langer en beter een wagenparkcontract loopt, hoe scherper wij een premie voor een taxiverzekering kunnen aanbieden.

Wilt u een offerte voor uw wagenparkcontract? Neem dan contact met ons op en wij bekijken graag met u naar de mogelijkheden.

​Waarom Geldersch Pakhuys Taxiverzekeringen?

 • ​Ook korting bij privé schadevrije jaren
 • ​​
  Taxipakketverzekering
 • ​​​
  Eerlijke premie
 • ​ 
  Offerte binnen 24 uur
 • ​​​
  Dekking snel geregeld


offerte aanvraag


​​Bel 026 30 30 427


WhatsApp